2010-11-19 | 21:25:51

hej

hehe har typ inte skrivit snart på en månad.. ;d fan vad mkt läxor och prov man har hela tiden i 8an! ;o hinner nästan inte med med annat.. ska iallafall bli skönt med lov i vinter! kommer att dra till SPANIEN då!! :D åker till cran canaria:D   ...inte långt kvar nu... bara ca5 veckor. Nu sitter ja bara vid datorn, men ska försöka dra igång nån thriller med dem som är hemma nu. ;)
skicka en komentar innan du går ! (: ses

2010-11-08 | 09:28:55

Trist med måndag igen

Usch nu är det måndag igen då och man är tillbaka i skolan återigen. Kom mer än en timme för tidigt idag till skolan! :O :s skulle igentligen ha haft modersmål i spanska men ingen av oss visste att det var bestämt att vi skulle ha det på eftermiddan, just idag bara...  aja nu sitter jag i alla fall i korridoren utanför klassrummet med Julia och Ida och väntar tills vi ska börja. Ganska skönt ändå att inte behöva börja plugga direkt.

I lördags sov Emma och Matilda över hos mig i våran nya lägenhet. :D Vi hade en filmkväll bara vi tre kan man kalla det för. Vi såg på Number 23 (thriller) och Revolutionary Roa (mycket drama). Number 23 handlar om en man som lever det liv som de flesta vill ha. Han har en (ca) 15 årig son och har varit gift med sin kärleksfulla fru i ca 13 år. Det han inte kommer ihåg är att han tidigare i sitt liv har mördat en kvinna som han älskade och har gjort många fler hemska saker. Under dem åren som han var en zykopat så skrev han en bok också om allt han gjorde och var med om. Och speciellt så såg han allting som 23. Efter allt det dära hände så fick han minnesförlust och glömde exakt allt, till och med numret 23. Sedan när han varit gift med sin fru i 13 år och fått en son börjar han få minnet tillbaka genom att läsa sin bok som han skrev.
Filmen är jättehemsk!


Nu börjar jag så hejdå. ;)

2010-11-01 | 16:16:55

LOOV     Ätligen höstlov!!! elr har haft det sen i fredags ;p har ganska fullt den hära veckan. ska bland annat träffa emma på fredag och sedan på lördan ska vi dra hem till mig och förbereda en filmkväll för henne, mig och matilda :D:D nått förlag på vad man kan se??
Nu är jag hos min pappa och kommer snart att bli hämtad av min syster och åka hem till henne. :) I morrn ska jag träffa Madde och sedan kommer jag ha även ganska fullt upp. ;)

vad kan man mera skriva om dåå?... håller på att kolla efter en iphone 3 eller 4an. hoppas att jag hittar nån för ett bra pris.


Här kommer lite musik:


Welcome to my life, simple plan.
Club cant handle me, Flo Rida
Det var allt nu, ses!