2011-06-22 | 18:52:43

España next^^

I morrn åker jag till Mallorca med familjen!:D Har en sån dära känsla då man längtar men ändå vill stanna kvar hemma. Kommer att sakna regniga stockholm och speciellt kompisarna:)<3. men vi hörs o ses snart!
Ha det bäst!<3

Kram

Bild från google.

2011-06-11 | 11:58:49

Kväll med tjejerna:D

Fyllde år för ett tag sen o då hade jag en kväll med tjejerna för att fira:) Var först lite osäker på vad vi kunde göra, men det kom vi på när alla var här.
Vi såg på the Proposal o en shopaholics bekännelser och så gick vi ut till parken bredvid maxi och andra ställen och snackade:)

Emina, Anahita, Annabel o Lina

Matilda o lina :)

Mandis


Anahita, Annabel, Mandis o Lina

Emma

Emina o Anahita (dem kommer döda mig sen..) :D

Matilda o Lina

Annabelish! mycket ostbågar vi hade xD (hade typ 3 gånger så mycket än det dära)Kram /Izabella
2011-06-10 | 16:00:26

Krossad mobil-.-'

Kom igen! La min mobil på mitt skåp i skolan och när jag sen skulle ta den puttar jag till den o så faller den ner på stengolvet.. och sprack... :(hehe, ser ut såhär nu. duktigt....

Visst blir man irriterad när sånt här händer? :)Fick en xperia mini x10 i present när jag fyllde år, så det ska bli skönt när jag får den:D (har inte kommit än).

2011-06-10 | 15:47:50

Fredags musik

Trodde aldrig att miley cyrus låtar var min musiksmak, men nu började jag lyssna på några av hennes låtar och dem är underbara!:)

Här är en av dem: Stay med Miley Cyrus. Lyssna på refrängen :)

2011-06-10 | 15:32:35

Lång helgen:)

Nu är lång helgen slut, vi har varit lediga sen i onsdags kväll och fram till i tisdags. Har varit så skönt och kul, med lite lov o kompisar!

Från fredagen till måndagen var jag med Emma! :D på hennes landställe i Helsingland:) Det var otroligt kul o hade det ashärligt!<3haha. Hoppas vi åker dit igen tillsammans nånting i sommar, och att du kommer till mitt landställe oxå;)
som sagt... Bästa sommaren i år?.. JA! och det har redan börjat.